afslankclubbanner

Sienette Oosterwijk is gewichtsconsulente.

Haar interesse voor voeding is ontstaan uit haar liefde voor eten en 25 jaar lange horeca praktijkervaring waarin ze dagelijks te maken had met lekker eten en drinken. Na het afronden van de opleiding gewichtsconsulente heeft zij zich door middel van diverse opleidingen en trainingen gespecialiseerd in o.a. het ontwikkelen van gezondere levensstijlen, afvallen, aankomen, gezond stabiel worden en blijven en sportvoeding.
Sienette blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding door dagelijks en wekelijks relevante cursussen, vakliteratuur en voedingsblogs te lezen.

Het ontwikkelen van een gezond eetpatroon staat centraal in de afslankcursussen die Sienette verzorgt, of je nu vijf of vijftig kg moet afvallen; het draait allemaal om het maken van gezonde keuzes en het aannemen van een gezonde leefstijl.

De afslankclub komt wekelijks bijeen om thema,s te behandelen, zoals bijvoorbeeld een gezond ontbijt, wat doen suikers met je, gezonde vetten en het lezen van etiketten. Bij de begeleiding wordt vooral gelet om op een “gezonde”manier af te vallen, daarom wordt niet alleen naar het gewicht gekeken naar ook naar o.a. vetmassa en spiermassa en het aantal centimeters dat men verliest.  

Sienette verzorgt deze cursussen niet alleen, dit doet ze samen met Yvonne van der Wal en Bianca Hovenkamp.

Net als Sienette begeleiden ook zij al enige jaren mensen op een professionele manier bij het behalen van hun doelen.